För hästen 2020-09-28T22:32:49+02:00

Hästutrustning och hästtillbehör

Vi vill ge er helheten därför har
vi ett stort utbud av hästutrustning och hästtillbehör såsom schabrak,
hästtäcken, träns, sadeltillbehör, grimmor & grimskaft och olika typer av benskydd. Här hittar du också
ryktsaker, hästvårdsartiklar, fodertillskott- och vitaminer.

Träns, Grimmor & Tillbehör

I vårat sortiment vill vi att du som kund ska hitta det du söker. Här hittar du allt från fina anatomiska träns och grimmor till användbara longeringslinor. Vi har ett brett sortiment av olika varianter och prisklasser

Täcken

Det är viktigt att hålla din häst varm och torr. Hos oss kan du hitta ett täcke som passar just din häst eller ponny. I vårt breda utbud hittar du garanterat ett passande täcke i form av travtäcke, regntäcke, vårtäcke, sommartäcke, hösttäcke eller vintertäcke.

Bett

Att välja rätt bett till sin häst kan vara väldigt knepigt. Varje bett har sin egen funktion och alla hästar är olika. Men hos oss hittar du en mängd olika bett och deras olika funktioner

Ben- & Transportskydd

Hästens ben är sköra och behöver de bästa skydden dom kan få. Du hittar allt från boots och benskydd till lindor och transportskydd hos oss på Hästsportbutiken.

Hästskötsel

Den allra största delen i skötseln av en häst är förmodligen borstningen. Att borsta hästen kan man säga är en typ av snabbrengöring av både päls, man och svans. Det är viktigt att borsta hästen innan man gör iordning den för ett arbetspass så att det inte ligger smuts som skaver. Det är även viktigt att borsta hästen efter varje pass så att den blir ren. När man borstar hästen så är det ett ypperligt tillfälle att känna igenom hästen så man upptäcker förhårdnader, sår, infektioner, skador eller ömma ställe i tid. Vi har produkterna för allt från den dagliga vården till sjukvårdsprodukter och klippmaskiner.

Fodertillskott

Många hästar får inte i sig allt de behöver från sitt grovfoder, då är det bra att kunna ge ett tillskott som just din häst kräver. Kom in till oss så hjälper dig hitta rätt fodertillskott så du får det som passar just er.