Bucas

/Bucas

Bucas
Enda sedan 1981, då Bucas grundades i Cork, Irland, har vi ur den välkända irländska ryttartraditionen, med våra samlade erfarenheter från andra branscher, länder och marknader, alltid skapat det senaste inom teknisk utveckling. Detta har resulterat i ett brett spektrum av innovativa och tekniskt avancerade produkter. Från början exporterade vi mer än 90% till andra länder runt om i världen. Bucas är det namn som är synonymt med tekniska hästtäcken och det finns anledningar till detta! Vi är stolta över att ha skapat en samling av de mest tekniska täcken som världen har sett, för att säkerställa att just din häst är lämpligast klädd oavsett väder och vind. Således fortsätter denna stolta tradition av banbrytande "intelligenta" hästtäcken. Vårt sortiment omfattar idag ett större utbud av högpresterande produkter än någonsin tidigare!

  • Out of stock
    Turnout-täcke från Bucas. Detta är ett lika välgjort täcke som övriga Bucas-produkter, med ett vattentätt, något tunnare yttermaterial som i övrigt har samtliga funktioner. Det har dubbla bogveck, kryssgjordar och benremmar samt fäste av kardborre för ett halstäcke (som kan köpas till).
  • Power Coolers är mycket mångsidiga och kan med fördel användas som sommar-, svett-, tävlings- och transporttäcken. Tillverkade av Bucas specialutvecklade Power Stay-Dry material som ytterst effektivt transporterar fukt och svett bort från hästen. Yttersida med låg friktion minimerar smuts och skräp som fastnar på täcket. All-Fit Design med dubbla skulderveck som ger mer utrymme och utsökt passform Säker bogknäppning med T-hakar och överliggande kardborrband.
  • Select-täcken ger oslagbar flexibilitet. Select Quilt är ett stalltäcke/undertäcke som kan användas separat eller i kombination med ett Select Turnout-täcke för extra värme utomhus.Select Quilt finns i två vikter, 150 g och 300 g samt med två foder, Stay-Dry och Silk-Feel.Bucas Select Quilt Neck-halstäcket fulländar Select Turnout-täcket och säljes separat.Select Quilt har Bucas-kryssgjordar på insidan och fästen bak för att kunna fästas i Turnout-täcket vid kombination av dessa. Egenskaper: Fästpunkter för kombination med Select TurnoutKryssgjordar på insidanBogveck för extra rörelsefrihetFästpunkter för Select Quilt Neck halstäcke Teknisk beskrivning: Finns i fyra modeller:Stay-Dry foder, 150 g stoppning.Stay-Dry foder, 300 g stoppning.Silk-Feel foder, 150 g stoppning.Silk-Feel foder, 300 g stoppning.
  • Bucas Select Quilt Neck halstäcke passar Bucas Select stalltäcke/undertäcke. Halstäcket är tillverkat av slitstarkt, quiltat material med ett lent foder som andas. Halstäcket är enkelt att fästa i täcket.
  • Smartex Rain från Bucas. Vattentätt, andande och extremt starkt yttermaterial. Stay-Dry foder, dubbla bogveck, säker bogknäppning med Click n' Go och överliggande kardborreband. Hals som fästs enkelt med kardborreband kan köpas till.
  • Bucas Sweet Itch Zebra erbjuder även UV-skydd för hästar förhindra solbränna och stoppa pälsen från att bli blekt.