Carr&Day&Martin

/Carr&Day&Martin
 • Switch Pro ger lindring till sommarrelaterade problem som drabbar hästens hud. Bensylbensoat ger inte bara lindring till irriterade områden utan skyddar också innan problemen uppstår. Switch pro kan appliceras på redan angripna områden på huden men bör helst strykas på innan symptom uppstår för att ge maximalt skydd.
 • Oslagbar för att ta bort gröna fläckar och stabila fläckar

  Beskrivning Perfekt för att ta bort smuts och gödselfläckar utan att behöva skölja. Fantastisk för sista minuten show touch ups som en "på plats" brightener för vita markeringar. Stain Master kan också användas som ett torrt schampo när det är för kallt att bada. Spray direkt på fläckarna, eller applicera med en trasa i ansiktsområdet. Massera med en fuktig svamp eller trasa och torka sen. Storlek: 600ml  
 • Bekväm, engångsimpregnerad torka avlägsnar smuts och lera på smuts

  Behändiga och praktiska servetter, förpackade en och en. Steg 1 torkar rent lädret innan intvålningen. Perfekta att ta med på tävling eller när det är bråttom. Testa på ett dolt område före användning. Storlek: 15 Torkdukar 
 • Läder innehåller återfuktande och smörjande oljor som gradvis försvinner. Fibrerna förlorar då sin stretch och böjlighet och blir stela och strama. Till slut orsakar detta att lädret blir sprödare och sprickor uppstår. Våra speciellt utformade oljor och balsam återupplivar fibrerna i lädret så att de blir rörliga igen. Unik lädersmörjning som skyddar och bevarar läder. Skyddar mot mögel. Perfekt att använda på läder vid längre förvaring. Skadar inte sömmar och kan även användas på metall för att skydda mot rost. Använd ej på anilin- eller obehandlat läder, mocka eller nubuck.
 • En unik, traditionell formel som används och är betrodd i generationer. Massage i coronetbandet för att främja en hälsosam hovtillväxt. Bibehåller optimal hovtillstånd och hjälpmedel omstrukturering och tillväxt av hoven. Applicering med hand eller med tandborste stimulerar keratinproducerande celler. Huvudsalva bidrar också till återväxt av hår efter gnidning eller ärrbildning.   Applicera på rena hovar, för hand, gnugga väl runt krockbandet och i eventuella sprickor. Använd varje vecka för att upprätthålla en sund tillväxt av hornet eller dagligen för att accelerera hovtillväxten och förbättra dålig hovkvalitet. På grund av ökad hovtillväxt under användning kan hovar behöva trimmas oftare. Resultaten kommer att synas inom 4-6 veckor. Storlek: 250ml, 500ml
 • Hjälper & förhindra sprickor, splittringar och skadade hovkonstruktioner

  Beskrivning Primärt för användning under torra förhållanden tränger den avancerade, vattenbaserade formuleringen djupt in i hovhornet för att hjälpa till med fuktbyte. Om den används dagligen bibehåller denna produkt optimal hovfuktighet. Innehåller en integrerad, kvalitetsborste för enkel applicering. Se till att hovan är ren och torr och fri från oljor och fetter. Applicera generellt med inre borste på hela hovstrukturen, dagligen. För skadade hovar, använd i kombination med originalhuvudsalva för att accelerera hovtillväxten och hjälpa omstruktureringen.  
 • En unik produkt som gör pälsen lyxigt glansig. Den unika formulan gör att pälsen inte blir hal och Dreamcoat kan med fördel användas på hela hästen. Bra att använda i manen vid flätning och under sadelläget. Dreamcoat drar fördel av den nya Equimist 360 – tekniken. Den fina dimma som bildas vid sprayning ger en heltäckande effekt och en perfekt finish varje gång.
 • Ger en omedelbar, långvarig glans

  Beskrivning Canter Coat Shine hjälper till att avvisa gräsfläckar, lera och smuts och ger en oljelös glans, vilket gör att pälsen inte blir fet. Spraya jämnt över pälsen, torka sedan över med en trasa eller borste för att uppnå jämn finish. Kan användas på vått eller torrt hår.